قیمت قهوه گانودرما برای تیروئید
یکی از سوالات رایج و دغدغه های شایع در جمعیت مصرف کنندگان و خریداران محصولات خوراکی گانودرما، قیمت محصولات مورد نظر است.خوشبختانه امروزه به دلیل دستیابی کارخانجات مختلف تولید کننده محصولات گانودرما به فرمولاسیون بین المللی تولید این ترکیبات در سراسر جهان، هزینه های سنگین واردات محصولات از میان برداشته شده و عرضه تمامی اجناس با قیمت های مقرون به صرفه دستاورد استفاده از تکنولوژی های موفق داخلی در این زمینه بوده است. از این رو به جرات می توان گفت قیمت تمامی محصولات گانودرما از جمله قهوه های فرآوری شده با عصاره این قارچ کاملا مقرون به صرفه بوده و توان خرید عموم مردم را فرا هم آورده است.
موارد احتیاط مصرف قهوه های گانودرما
توصیه می شود در صورت وجود هرگونه بیماری زمینه ای، مشکلات قلبی عروقی، فشار خون، دیابت کنترل نشده، بیماری های ژنتیکی، برخی از مشکلات هورمونی حاد، سابقه وجود حساسیت به مصرف گانودرما و یا قهوه، بارداری و شیردهی، از مصرف خودسرانه قهوه گانودرما اجتناب نموده و پیش از آغاز مصرف آن با پزشک خود مشورت نمایید. یکی از مهمترین اعتیاد های مصرف مربوط به قهوه های فرآوری شده با عصاره قارچ گانودرما، مربوط به دوران بارداری و شیردهی در جمعیت بانوان بوده و منجر به بروز عوارض و مشکلات جدی در آنها خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه علائم مربوط به آلرژی پس از مصرف این محصول، به پزشک مراجعه نموده و از انجام درمان های خودسرانه اجتناب نمایید. مطالعات و تحقیقات نشان داده است که قهوه گانودرما از اثرات جانبی بسیار کمی برخوردار است.
آشنایی با اختلالات تیروئیدی
تیروئید از بیماری های بسیار شایعی است که افراد بی شماری در سراسر جهان از کم کاری با پر کاری آن رنج می برند و سالانه داروهای زیادی را برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار می دهند. غدد تیروئید مسئول ترشح هورمون های تیروکسین و تری یدو تیروزین در بدن هستند که به سوخت و ساز بدن کمک شایانی می کند. ترشح کمتر از اندازه معمول یا بیشتر از حد معمول آنزیم تیروکسین می تواند برای بدن انسان مشکلاتی را به وجود آورد که باید برای درمان آن به سرعت اقدام کرد.
کم کاری تیروئید چیست؟
کم کاری تیروئید (هیپوتیروئید) در اثر کم شدن تولید هورمون تیروکسین ایجاد می شود که معمولا در اثر بیمارهای خود ایمنی به وجود می آید. بیماری هایی مانند هاشیموتو، دیابت نوع یک و پیسی می توانند مسبب ایجاد کم کاری در تیروئید شوند. از علائم کم کاری تیروئید می توان به اضافه وزن، خستگی، کندی حرکات، پوست خشک، یبوست و گرفتگی عضلانی اشاره کرد.
تیروئید
تیروئید
یکی از مهم ترین علت های بروز کم کاری در غده تیروئید، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است. سیستم دفاعی بدن در حالت طبیعی به عوامل بیماری زا واکنش نشان می دهد و به سلول ها و بافت های بدن حمله نمی کند. اما گاهی به دلیل ایجاد اختلال و ضعف در این سیستم دفاعی، سلول های ایمنی شروع به حمله به سلول های بدن می کنند و به عنوان مهاجم آنها را از بین می برند.
برخی متخصصان این بیماری را ارثی می دانند، و برخی معتقدند در اثر مصرف بی رویه ی داروهای شیمیایی به وجود می آید. کمبود ید در بدن یکی از علت های شایع این بیماری در جهان است. برخی داروها نیز میتوانند موجب اختلال در عملکرد غده تیروئید شوند مانند لیتیوم.
پرکاری تیروئید چیست؟
پرکاری تیروئید(هایپرتیروئید) برعکس کم کاری در اثر افزایش تولید هورمون تیروکسین در بدن ایجاد می شود و علت پیدایش آن مشابه کم کاری است. به عنوان مثال عوارض بیماری هایی مانند گریوز و آمیودارون، پرکاری و اختلال تیروئید است. در این حالت هورمون t3 و t4 بالا رفته و سطح tsh کاهش می یابد. در این بیماری علاوه بر انجام آزمایشات خون معمول، پزشک سونوگرافی نیز تجویز می کند تا اندازه غدد و جامد یا مایع بودن آنها را تشخیص دهد. از علائم پرکاری تیروئید نیز شامل کاهش وزن شدید، عصبی بودن، تحریک پذیری، افزایش تعریق، مشکل در دید و بی خوابی است. این بیماری موجب حجیم شدن غدد در ناحیه ی گردن می شود و می تواند منجر به گواتر شود.
قارچ گانودرما و تیروئید
یکی از موثرین و بهترین داروهای موجود که استفاده از آن به تمامی افراد توصیه می شود، قارچ گانودرما است. قارچ گانودرما لوسیدوم یک قارچ دارویی بومی آسیای شرقی است که دارای بافتی چوبین است. این قارچ برایی درمان بیماری های مختلفی همچون سرطان مورد استفاده قرار می گیرد و از دیرباز تاکنون به عنوان اکسیر جاودانگی از آن یاد می شده است.