سیر سیاه و خواص درمانی آن
سیر سیاه چگونه به دست می آید؟
بوتههای سیر برای هفتهها در معرض میزان مشخصی از متغیرهای گرما و رطوبت قرار میگیرند. در پایان این فرآیند، رنگ سیر تیره و طعم آن شیرین میشود.
هنگامی که سیر به سیر سیاه تبدیل میشود، مزایای سلامتی موجود در آن افزایش مییابد.
سیر نه تنها به عنوان یک ماده غذایی، بلکه به عنوان یک غذای فراسودمند نیز در سراسر جهان محبوب است.
دلیل این امر این است که از مدت ها قبل خواص بی شمار سیر برای بدن انسان به رسمیت شناخته شده است.
سیر سیاه چیست؟
سیر فرآوری شده -سیر سیاه تحت دما و رطوبت کنترل شده از سیر سفید بدست میاید. در نتیجه این فرآیند بوی سیر از بین میرود و بافت نرم و ژله مانند و مزه ای شبیه انجیر پیدا می کند. میزان آنتی اکسیدان در سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید تقریباً سه برابر بیشتر است.
این محصول بدون استفاده از هیچگونه افزودنی حاصل می شود. تغییر رنگ بدین معنی است که ترکیبات موجود با فرآیند تخمیر تغییر میکنند:
ابتدا فرآیند تخمیر ترکیبات گوگرد فرار را که باعث بو می شود، کاهش می دهد بنابر این هیچ بوی نامطبوع مخصوص سیر وجود ندارد که هنگام تنفس شما بعد از خوردن آن ایجاد شود.
سپس محتوای پنی فنول ها افزایش می یابد و یک اسید آمینه حاوی گوگرد محلول در آب به نام ت – آلیل سیستین تولید می شود.
همچنین قدرت آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر خام به عنوان ماده اولیه به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و بنابراین افزایش اثرات مفید آن در مقایسه با سیر خام به میزان قابل توجهی آشکار است.
اشتباه است که بگوییم سیر بدون بو خاصیت ندارد.
ترکیبات سیر سیاه فرآوری شده
سیر تخمیر شده در دستگاه های پیشرفته ژاپنی
این محصول فراوردهای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه میشود.
طی این روند سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری میکنند. پس از آن سیر حالت ژلهای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود.
این فراورده خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده میشود.
تصویری از سیر سیاه
سیر سیاه فرآوری شده با دستگاه های پیشرفته ژاپنی
کسانی که داروی ضد انعقاد خون مصرف می کنند حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایند.
تاریخ انقضاء هشت ماه پس از تولید می باشد.
وزن محصول : ۱۸۰ گرم
بعد از خرید این محصول اطلاعات تخصصی برایتان ارسال میشود.
نمایشگر ویدیو
00:00
03:06
تاریخچه مصرف سیر
در هند و یونان باستان از سیر برای افزایش مقاومت بدن استفاده می شده است.
در مصر باستان سابقه ای وجود دارد که به کارگران ساخت هرم به منظور افزایش مقاومت بدنی برای تحمل کار سنگین و بهبودی از خستگی سیر داده شده است.
در روم باستان آن را در طول مسابقات و نبردها به عنوان یک تونیک برتری می دادند.
امروزه نیز خواص مختلف سیر به طور گسترده ای به اثبات رسیده است:
سیر اثر تقویت ایمنی را دارد و انتظار می رود مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماری زا، را افزایش دهد.
بسیاری از آزمایشات حیوانی و بالینی نشان داده شده است که سیر اثرات حفاظتی بر سیستم قلبی عروقی دارد که مهم ترین آن توانایی در کاهش کلسترول و فشارخون دارد و سیر برای کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی توصیه می شود.
سیر همچنین سرشار از مواد پیشگیرانه از سرطان است.
دیدن کلیپ های بیشتر راجب این محصول